Balans Werk Privé

Werk
Toenemende werkdruk, "het nieuwe werken", overal bereikbaar zijn, wisselende rollen en verantwoordelijkheden, veranderingen, etc.
Privé
Thuiswerken en werk thuis, gezin, vrienden, sport & beweging, eetpatroon, (a)social media, hobby's??, 24 uurs maatschappij, etc.

Voor een goede balans mag de rol van werkende en die van privépersoon (partner, vader/moeder, vriend, kind etc.) niet in competitie met elkaar zijn.

Mooi gezegd maar hoe doe je gat?

In feite gaat het om het vermogen de verschillende rollen die je bekleed met elkaar in verbinding te brengen, zodat je overal jezelf kunt zijn. Wie je bent, je identiteit, is de verbindende factor tussen de verschillende rollen die je vervult.

Coaching helpt jezelf te vinden en hieraan vorm te geven. Het hebben van een goede balans tussen je fysieke en mentale conditie zorgt voor rust.

 

Aanpak

We onderzoeken je eigen functioneren en je effectiviteit. Ben je in balans, tevreden, ervaar je voldoende rust & ontspanning? Kortom je wordt intern minder conflictueus. Samen creëren we versoepeling van je eigen leven en in je verhoudingen met je omgeving.
Bewust in het hier en nu keuzes maken om te werken aan een gezonde leefstijl.

 

06 5 123 77 34
Michael van Beek