Wanneer kun je hier terecht?

Wanneer?

Om welke redenen ga je naar een coach? Waarom zou ik me willen laten coachen? Welk nut heeft het om gecoached te worden? Op deze vragen proberen we een antwoord te vinden.

Wellicht om;

Iedereen komt zijn of haar leven wel eens in situaties terecht waar je het gevoel hebt dat je het niet helemaal meer kunt ontrafelen. Er kan een behoefte ontstaan naar het willen bevatten en doorgronden van het moment waarin je niet verder lijkt te komen.

 

Als je dan zelf al geprobeerd hebt om helderheid te krijgen in je situatie door een goed gesprek met een vriend, partner of je manager/leidinggevende etc. en je hebt daarmee het gevoel nog niet verder geholpen te zijn, stap dan naar een professionele coach. Je zult verbaast zijn....

Wanneer niet?

Als traumatische gebeurtenissen uit het verleden je functioneren belemmeren is het verstandig om een psycholoog of een psychiater te raadplegen. Hoewel ik met mijn NLP achtergrond tools heb om met trauma's te werken, adviseer ik toch om in dergelijke gevallen ook je huisarts om advies te vragen. Uiteraard is een coachtraject daarna of in combinatie wel goed mogelijk.

 

Daarnaast zal ik in het eerste persoonlijke contact altijd aangeven of ik je kan helpen. Indien ik in het eerste persoonlijk contact merk dat ik je niet kan helpen, geld er “no cure no pay” en bent je geen onkosten verschuldigd. 

06 5 123 77 34
Michael van Beek